Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1600g544kcal3.2g113.6g4.8g28.8g
Puolukka 480g186kcal2.1g32.6g2.4g12.5g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Mantelilastu (A la meira)400g2400kcal96g26.4g216g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 400g1625kcal12g388g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6560g15314kcal236.2g1124.4g1096.8g82.6g
Valittu annoskoko3280g7657kcal118.1g562.2g548.4g41.3g
Annoskoko puolitettuna1640g3829kcal59.1g281.1g274.2g20.7g
Arvot/100g100g233kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182454