Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 397g110kcal4.7g16.1g0.8g8.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g123g34kcal0.7g7.3g0.2g3.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g300g570kcal48g1.5g42g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka69g17kcal0.6g3.2g0.3g1.3g
Lehtiselleri 21g2.6kcal0.2g0.2g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g348g209kcal5.2g45.2g0.3g3.1g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6571g1909kcal120g150.8g87.4g33.4g
Valittu annoskoko3286g955kcal60g75.4g43.7g16.7g
Annoskoko puolitettuna1643g477kcal30g37.7g21.9g8.4g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472