Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 1998g1669kcal25.4g85.5g127.2g44.1g
Jauheliha, sika-nauta 799g1769kcal139.8g0g135.8g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6576g8494kcal387.4g204.4g665.4g96.6g
Valittu annoskoko3288g4247kcal193.7g102.2g332.7g48.3g
Annoskoko puolitettuna1644g2123kcal96.9g51.1g166.4g24.2g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064