Fetamössö

Pilko sipuli pieneksi silpuksi.

Laita fetapala kippoon ja sörssää se haarukalla.

Lisää joukkoon sipulit ja creme fraiche ja öljy sekottaen lusikalla samaan aikaan.

Sekoita kunnes öljy on sekoittunut kunnolla mössöön.

Lopuksi raasta myllyllä mustapippuria fetamössön päälle ja voila! Herkullinen lisäke on valmis.

Sopii hyvin leivän päälle, lihan kera, yms. Vain mielikuvitus on rajana.

(HUOM! kyseinen creme fraiche on ainoa joka sopii mössöön koostumukseltaan, muilla creme fraicheilla tulee liian löysää.)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Ditone
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto arla 8% (100g)142g212kcal22.6g5.7g11.3g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio142g198kcal4g9.2g17g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Mustapippuri 1.4g4kcal0.2g0.5g0g0.4g
Kylmäpuristettu rypsiöljy (Virgino)5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana658g950kcal54.6g34.6g68.2g2.2g
Valittu annoskoko329g475kcal27.3g17.3g34.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna165g238kcal13.7g8.7g17.1g0.6g
Arvot/100g100g144kcal8.3g5.3g10.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114864