Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 131g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g81g133kcal16.1g0g8.1g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)38g131kcal6g24g1g2.2g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g32g35kcal2.5g4.5g0.3g2.5g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g24g61kcal4.6g0g5.4g0g
Korppujauho 2.8g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana659g838kcal61.6g70.8g34.2g12g
Valittu annoskoko329g419kcal30.8g35.4g17.1g6g
Annoskoko puolitettuna165g210kcal15.4g17.7g8.6g3g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.8g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485