Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%125g213kcal25g0g12.5g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Paprika punainen 27g7.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.3g2.4g
Tomaattisose tomaattipyree 9g7.1kcal0.4g1.2g0g0.1g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.6g1.8kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana659g706kcal55g23.8g41.8g7g
Valittu annoskoko330g353kcal27.5g11.9g20.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna165g177kcal13.8g6g10.5g1.8g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883