Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto56g191kcal11.2g0g16.3g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 187g66kcal8.7g3.7g0.6g4.7g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)7.5g20kcal0.9g1g1.4g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g38g119kcal0.9g1.1g12.4g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana659g823kcal45g16.4g61.6g10.8g
Valittu annoskoko330g411kcal22.5g8.2g30.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna165g206kcal11.3g4.1g15.4g2.7g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036