Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g40g40kcal3.5g2.8g1.4g0.3g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g113g191kcal22.5g0g11.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 177g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana659g462kcal52g5.6g25.4g0.6g
Valittu annoskoko330g231kcal26g2.8g12.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna165g116kcal13g1.4g6.4g0.2g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.8g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505