Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g251g239kcal50.2g0g4.3g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g29g76kcal0.9g1.3g7.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]50g168kcal6g0g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g964kcal114.2g2.6g61.2g0g
Valittu annoskoko330g482kcal57.1g1.3g30.6g0g
Annoskoko puolitettuna165g241kcal28.6g0.7g15.3g0g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270