Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 44g132kcal7.8g21.2g0.4g4.7g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 44g56kcal9.4g0g2g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g13g32kcal2g0.4g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g471kcal39.4g48.8g10.2g11.6g
Valittu annoskoko330g236kcal19.7g24.4g5.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna165g118kcal9.9g12.2g2.6g2.9g
Arvot/100g100g71kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346