VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt2797g1287kcal89.5g134.3g42g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 105g351kcal0.1g85.6g0.1g1.5g
Sokeri 84g341kcal0g83.8g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g16g51kcal1.2g8.5g1.1g0.4g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g288g410kcal36.1g0.9g29.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6580g4879kcal253.8g626.2g145.8g3.8g
Valittu annoskoko3290g2439kcal126.9g313.1g72.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna1645g1220kcal63.5g156.6g36.5g1g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382302