Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1636g1838kcal345.6g0g49.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1402g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g4.7g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Sipuli 187g57kcal2.3g9g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6580g3891kcal703.2g33.2g99.6g8.4g
Valittu annoskoko3290g1945kcal351.6g16.6g49.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna1645g973kcal175.8g8.3g24.9g2.1g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564