Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1400g2735kcal261.7g0g189g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g583g204kcal14g27.4g2.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)583g496kcal5.8g20.4g40.8g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%467g373kcal14.9g28g23.3g0g
Sipuli 257g78kcal3.2g12.3g0.5g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6580g7771kcal599.2g176.2g513g8.8g
Valittu annoskoko3290g3885kcal299.6g88.1g256.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna1645g1943kcal149.8g44.1g128.3g2.2g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329