Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 49g433kcal0g0g48.9g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal1.9g4g0.1g0.5g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)18g12kcal0.1g1.6g0.7g0g
Currytahna punainen (Pirkka)18g46kcal0.4g1.6g4.2g0g
Pirkka luomu tomaattimurska1748g524kcal24.5g113.6g8.7g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1049g1396kcal88.5g184.6g21g52.4g
Hunaja 70g231kcal0.3g56.5g0g0g
Viinietikka 105g22kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6580g5491kcal236.8g745g168g113g
Valittu annoskoko3290g2745kcal118.4g372.5g84g56.5g
Annoskoko puolitettuna1645g1373kcal59.2g186.3g42g28.3g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570