Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1438g2445kcal172.6g0g143.8g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)40g111kcal3.7g7.1g7.5g0.2g
Vesi719g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)899g539kcal9g40.5g36g0g
Vehnäjauho puolikarkea 108g370kcal11g75.5g1.3g3.8g
Rypsiöljy 90g795kcal0g0g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6588g8521kcal392.6g246.2g557g8g
Valittu annoskoko3294g4261kcal196.3g123.1g278.5g4g
Annoskoko puolitettuna1647g2130kcal98.2g61.6g139.3g2g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475