Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1069g1775kcal203.2g0g106.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g187g139kcal8.4g24.1g0.4g0g
Vesi668g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 321g97kcal3g16.4g0.6g6.4g
Paprika punainen 321g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Sipuli (kuorittu)294g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Valkosipuli 134g145kcal10.6g21.8g0.8g2.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl27g67kcal3.2g0.4g5.9g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Herkkusieni säilyke 267g45kcal5.6g0.5g0.8g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6592g4926kcal483.4g189.6g235.2g57.6g
Valittu annoskoko3296g2463kcal241.7g94.8g117.6g28.8g
Annoskoko puolitettuna1648g1231kcal120.9g47.4g58.8g14.4g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437