Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1144g1286kcal241.8g0g34.3g0g
Lanttu 687g198kcal6.9g31.6g2.1g12.4g
Sipuli 160g49kcal2g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 46g50kcal3.6g7.5g0.3g1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 320g725kcal51.3g1.6g57.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)916g1465kcal24.7g24.7g137.3g0g
Sinappi 23g30kcal1g3.2g1.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6592g7604kcal662.6g152.6g466.8g33g
Valittu annoskoko3296g3802kcal331.3g76.3g233.4g16.5g
Annoskoko puolitettuna1648g1901kcal165.7g38.2g116.7g8.3g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085