Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g114kcal5.6g1.6g9.2g0.6g
Valittu annoskoko33g57kcal2.8g0.8g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g28kcal1.4g0.4g2.3g0.2g
Arvot/100g100g173kcal8.5g2.4g14g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530