Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g1.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Korppujauho 0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma2.5g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g93kcal9.2g1.8g5.4g0g
Valittu annoskoko33g46kcal4.6g0.9g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna17g23kcal2.3g0.5g1.4g0g
Arvot/100g100g141kcal13.9g2.7g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726