CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 5.7g19kcal0.6g3.5g0.1g0.6g
Kauralese 0.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Arla Apetina Feta 3%4.2g4.6kcal0.7g0.1g0.1g0g
Paprika vihreä 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Pinaatti 1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 3.1g7.2kcal0.7g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g94kcal4.2g9.2g3.6g1.8g
Valittu annoskoko33g47kcal2.1g4.6g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna17g23kcal1.1g2.3g0.9g0.5g
Arvot/100g100g142kcal6.4g14g5.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327