Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g2.3g8kcal0.3g1.6g0g0.1g
Ruisjauho Pirkka1.9g5.7kcal0.2g1.1g0g0.3g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka3.9g14kcal0.5g2.6g0.1g0.2g
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1g8.9kcal0g0g1g0g
Heinz ketsuppi2g2kcal0g0.5g0g0g
Chilikastike (Hp)0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti7.2g10kcal1.3g0.1g0.4g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka3g1.7kcal0g0.4g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1.7g5.9kcal0.3g0g0.5g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%4.4g13kcal1.4g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g139kcal8.2g13g5.4g1.2g
Valittu annoskoko33g70kcal4.1g6.5g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g35kcal2.1g3.3g1.4g0.3g
Arvot/100g100g211kcal12.4g19.7g8.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890