Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 14g28kcal2.6g0g1.9g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g5.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5.9g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%4.7g3.8kcal0.2g0.3g0.2g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g78kcal6g1.8g5g0g
Valittu annoskoko33g39kcal3g0.9g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal1.5g0.5g1.3g0g
Arvot/100g100g118kcal9g2.7g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329