Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska18g5.3kcal0.2g1.1g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 11g14kcal0.9g1.9g0.2g0.5g
Hunaja 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Viinietikka 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g55kcal2.2g7.4g1.6g1g
Valittu annoskoko33g28kcal1.1g3.7g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal0.6g1.9g0.4g0.3g
Arvot/100g100g83kcal3.3g11.2g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570