Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Keittojuurekset, apetit3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 4.6g5.1kcal1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g20kcal2.2g1.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko33g10kcal1.1g0.9g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g5kcal0.6g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.7g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600