Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g5.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha 10%8.8g15kcal1.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g45kcal4g2.2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko33g23kcal2g1.1g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal1g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g69kcal6g3.3g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95541