Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen20g55kcal2.1g9.5g1.3g0.6g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g6.6g27kcal0.4g0.3g2.7g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g7g27kcal1.1g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g217kcal7.2g20g13g1.2g
Valittu annoskoko33g109kcal3.6g10g6.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g54kcal1.8g5g3.3g0.3g
Arvot/100g100g328kcal10.9g30.2g19.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890