Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto11g21kcal0.9g0.4g1.8g0g
Katkarapu, rainbow14g14kcal3.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g8.2g8.6kcal0.3g1.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g86kcal8.6g4.2g4g0.4g
Valittu annoskoko33g43kcal4.3g2.1g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g22kcal2.2g1.1g1g0.1g
Arvot/100g100g130kcal13g6.3g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265