Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g14g20kcal2.7g0g1g0g
Korppujauho 1.8g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)4.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g67kcal7g3.2g2.8g0.4g
Valittu annoskoko33g34kcal3.5g1.6g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g17kcal1.8g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.8g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628