Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 4g5.5kcal0.7g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kukkakaali 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g25kcal2.2g1.8g0.8g0.6g
Valittu annoskoko33g12kcal1.1g0.9g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g6kcal0.6g0.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g37kcal3.3g2.7g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143442