Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 9g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Pekoni, paistettu 4.7g24kcal0.8g0g2.4g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g127kcal11.6g0.4g8.8g0g
Valittu annoskoko33g64kcal5.8g0.2g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna17g32kcal2.9g0.1g2.2g0g
Arvot/100g100g192kcal17.5g0.6g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313