Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 18g5.2kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.3g3.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Oltermanni 17%2.3g6.3kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g68kcal6g1.8g4.2g0.6g
Valittu annoskoko33g34kcal3g0.9g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g17kcal1.5g0.5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g103kcal9.1g2.7g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235