Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g10g21kcal2.1g0g1.3g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g5.1g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Suolapähkinä 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow17g6.7kcal0.4g1.1g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g73kcal5.2g3.8g4g1g
Valittu annoskoko33g37kcal2.6g1.9g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g18kcal1.3g1g1g0.3g
Arvot/100g100g110kcal7.9g5.7g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722