Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g1.9g6kcal0.2g1.2g0g0.2g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)1.9g6.6kcal0.2g1.3g0.1g0.1g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g1.9g6.3kcal0.2g1.4g0.1g0.1g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g1.9g6.6kcal0.1g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g63kcal1.4g10.6g1.8g0.8g
Valittu annoskoko33g32kcal0.7g5.3g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g16kcal0.4g2.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g94kcal2.1g15.9g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874