Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)19g60kcal1.9g11.8g0.4g2.6g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Ohrajauho 0.9g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Siirappi, tumma1.9g6kcal0g1.4g0g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g232kcal6g41.8g3.8g6.2g
Valittu annoskoko34g116kcal3g20.9g1.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna17g58kcal1.5g10.5g1g1.6g
Arvot/100g100g347kcal9g62.4g5.7g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154