Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%12g12kcal1.4g0.3g0.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Keittojuurekset, Rainbow5.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g46kcal3.2g5.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko34g23kcal1.6g2.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g12kcal0.8g1.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g69kcal4.8g8g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645