Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g11g6.6kcal0.4g0.8g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 3.8g12kcal0.4g2.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Tonnikala vedessä 8.2g8.6kcal1.8g0g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.7g7.1kcal0.8g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g91kcal8.8g6.4g3.2g0.4g
Valittu annoskoko34g45kcal4.4g3.2g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g23kcal2.2g1.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g135kcal13.1g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933