Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 24g43kcal4.5g0g2.8g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5.9g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.7g2.7kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g121kcal9.2g1.8g8.6g0g
Valittu annoskoko34g61kcal4.6g0.9g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna17g30kcal2.3g0.5g2.2g0g
Arvot/100g100g180kcal13.6g2.7g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912