Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 9g30kcal2.5g0g2.2g0g
Paprika, punainen3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Maizena maissitärkkelys0.7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska Eldorado9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1.2g4.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g81kcal5.2g2.6g5.2g0.6g
Valittu annoskoko34g41kcal2.6g1.3g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal1.3g0.7g1.3g0.2g
Arvot/100g100g120kcal7.7g3.9g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616