Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g11g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.4g2kcal0g0.1g0.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g43kcal1.2g2.2g3.2g0.8g
Valittu annoskoko34g22kcal0.6g1.1g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal0.3g0.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g64kcal1.8g3.3g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351