Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 13g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g6.2g3.3kcal0.4g0.3g0.1g0g
Pekoni, paistettu 2.3g12kcal0.4g0g1.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK13g21kcal1.2g1.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g80kcal4.2g4g5g0.6g
Valittu annoskoko34g40kcal2.1g2g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal1.1g1g1.3g0.2g
Arvot/100g100g120kcal6.3g6g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403174