Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 25g27kcal5.8g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti0.9g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g0.7g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g0.7g4.9kcal0.2g0g0.3g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g128kcal12.6g0.4g8g0g
Valittu annoskoko33g64kcal6.3g0.2g4g0g
Annoskoko puolitettuna17g32kcal3.2g0.1g2g0g
Arvot/100g100g192kcal18.9g0.6g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029