Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 12g13kcal2.5g0g0.3g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 8.2g5.8kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g42kcal5g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko34g21kcal2.5g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal1.3g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g62kcal7.4g0.6g0.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003