Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g3.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 6.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 20g15kcal0.4g3g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g82kcal2.6g6.2g5g0.4g
Valittu annoskoko34g41kcal1.3g3.1g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g21kcal0.7g1.6g1.3g0.1g
Arvot/100g100g122kcal3.8g9.2g7.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174