Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g8.5g29kcal2g0g2.3g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g155kcal9.8g0.2g13g0g
Valittu annoskoko34g77kcal4.9g0.1g6.5g0g
Annoskoko puolitettuna17g39kcal2.5g0.1g3.3g0g
Arvot/100g100g229kcal14.5g0.3g19.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521