Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty12g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 6.8g4.4kcal0g0.8g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 6.8g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g44kcal1g7g0.8g1g
Valittu annoskoko34g22kcal0.5g3.5g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal0.3g1.8g0.2g0.3g
Arvot/100g100g65kcal1.5g10.4g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641