Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 26g58kcal4.6g0g4.5g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1.1g1.5kcal0.1g0.1g0g0.5g
Smetana, Valio, hyla1.1g4.1kcal0g0g0.4g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g1.6g2.2kcal0g0g0.2g0g
Sipulikuutiot rainbow1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g138kcal9.8g0.2g10.6g2.8g
Valittu annoskoko34g69kcal4.9g0.1g5.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna17g35kcal2.5g0.1g2.7g0.7g
Arvot/100g100g203kcal14.4g0.3g15.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761