Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 11g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Paistijauheliha 10%14g24kcal2.8g0g1.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Riisi tumma 6g21kcal0.4g4.3g0.1g0.2g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g110kcal6.6g10.4g4.2g1g
Valittu annoskoko34g55kcal3.3g5.2g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g28kcal1.7g2.6g1.1g0.3g
Arvot/100g100g163kcal9.8g15.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327