Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark9g50kcal0.7g3g3.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Canderel makeutusjauhe0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.5g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g280kcal4.8g6.8g26.2g0g
Valittu annoskoko34g140kcal2.4g3.4g13.1g0g
Annoskoko puolitettuna17g70kcal1.2g1.7g6.6g0g
Arvot/100g100g413kcal7.1g10g38.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204881