Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 19g8kcal1.8g0.1g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 12g16kcal1g2.2g0.2g0.6g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g62kcal5.6g4.8g1.8g1.2g
Valittu annoskoko34g31kcal2.8g2.4g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g16kcal1.4g1.2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g91kcal8.3g7.1g2.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698