Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sokeri 4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.5g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g11g28kcal0g6.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g167kcal4.2g31g2.8g0.4g
Valittu annoskoko34g84kcal2.1g15.5g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g42kcal1.1g7.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g247kcal6.2g45.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513